Aquaventure

De hele dag waterpret

Deel deze pagina:

Aquaventure is een van de grootste waterparken van Dubai, dit waterpark hoort bij het Atlantis hotel en zit dan ook net als het hotel helemaal op het puntje van het bekende palm eiland. Voor gasten die in het Atlantis hotel verblijven is toegang tot het park gratis maar als je geen gast van het hotel bent kun je dit waterpark natuurlijk ook bezoeken en het is zeker de moeite waard!

Zoals al gezegd is Aquaventure een groot waterpark dit waterpark beslaat namelijk ruim 17 hectare en heeft ook een 700 meter groot prive strand waar je als gast gebruikt van kunt maken. Door nagenoeg het hele park stroomt een lazy river waar je in een bandje door heen kunt via de diverse stroomversnellingen, whirpools en zelfs door een stuk met golven. Voor meer actie hoef je je band niet te verlaten want tijdens de lazy river kom je meerdere stukken tegen waar je met band en al een lift op gaat om vervolgens via diverse glijbanen weer naar beneden te gaan.

In Aquaventure vind je ook een aquarium gevuld met tropische vissen en haaien, nou is dit natuurlijk leuk om te bekijken vanaf de buitenkant maar het is nog leuke om hier door heen te glijden. Dit kan zowel met een band als via de glijbaan genaamd The leap of Faith, deze glijbaan gaat bijna recht naar beneden en via een buis door het aquarium heen schiet je weer het zwembad in.

Ook vind je in het waterpark genoeg te doen voor kleine kinderen zo is er een kinderzwembad met diverse glijbanen, een zipline en zelfs een mogelijkheid om te zwemmen met dolfijnen. Qua veiligheid hoef je je nergens zorgen over te maken op elke hoek staat er een lifeguard om alles in de gaten te houden.

Bij het Atlantis hotel zit naast dit geweldige waterpark ook een volledig Aquarium genaamd The lost chambers ook deze is gratis voor hotelgasten maar ook te bezoeken als niet hotel gast hier bestaan ook combi tickets voor i.c.m het waterpark.

Inbegrepen bij de volgende kortingspassen: iVenture Card, Go Dubai Pass, My Pass UAE

Hoe kom je hier?


Er stopt geen metro lijn bij het Atlantis hotel wel kan je de metro tot aan het begin van het palmeiland nemen en vanaf hier de Monorail maar je bent sneller en goedkoper uit als je met een taxi gaat, elke taxi chauffeur kent het Aquaventure waterpark en het Atlantis hotel dus dit is de makkelijkste optie.

Eventueel zou je het park ook kunnen bereiken met een Big bus ticket, deze maakt een stop bij het Atlantis hotel.

Veelgestelde vragen


Kan ik Aquaventure alleen bezoeken als hotel gast van het Atlantis hotel?

Als hotel gast is het waterpark onbeperkt gratis te bezoeken maar als niet hotel gast kan je dit waterpark tegen betaling gewoon bezoeken!

Is de zipline bij de prijs inbegrepen?

Nee hier moet je nog los voor betalen, een ticket kost 100 AED

Bezoeken met korting


iVenture Card
Bespaar tot 50%

iVenture Card

Go Dubai Pass
Bespaar tot 55%!

Go Dubai Pass

My Pass UAE
De top attracties met hoge kortingen

My Pass UAE

Media


Locatie


In de buurt te vinden


Bezienswaardigheid
Natuur
0.28Km

The lost chambers aquarium

0.48Km

Helicopter vlucht

Sport Bezienswaardigheid
Gebied
1.72Km

The palm boardwalk

5.02Km

Dinner in the sky

5.23Km

Barasti beach

5.24Km

Zero Gravity

5.33Km

Skydive Dubai

5.71Km

Gyrocopter tour