Imagine

Deel deze pagina:

Veel mensen kennen de Dubai fountain show bij de Burj khalifa maar de show genaamd imagine bij het festival city winkelcentrum is een stuk minder bekend dit terwijl deze ook zeer zeker de moeite waard is om te bezoeken. De imagine show is een record brekende licht, water, geluid, vuur en laser show die dagelijks gratis te bezoeken is bij het festival city winkelcentrum.

Er zijn twee shows beschikbaar, de stardancer show en a child's dream deze shows zijn dagelijks van 19:00 tot 24:00 om het uur volledig gratis te bewonderen. Beide shows duren ongeveer 10 minuten en spelen zich af op het water waar een mist gecreƫerd word en waarin beelden worden geprojecteerd maar de shows blijven niet alleen op het water deze gaan namelijk verder op het naastgelegen hotel welke word gebruikt als het grootste projectiescherm ter wereld.

Zoals gezegd zijn de shows gratis en dagelijks te bekijken, dit kan in de Bay Area van het festival city winkelcentrum maar het is ook leuk om hier direct iets te eten en vanaf een van de terassen te genieten van de show hier vind je onder andere een cheesecake factory, een eataly en een fratelli la bufala.

De imagine show heeft het wereldrecord in het Guinness Book of World Records voor het grootste projectiescherm ter wereld en voor het grootste water scherm projectie ter wereld.

Hoe kom je hier?


Het festival city winkelcentrum is helaas nog niet te bereiken met de metro hierdoor is het aan te raden om een taxi te nemen hiernaartoe. Wil je wat kosten besparen dan zou je wel de metro tot aan het Rashidiya station kunnen nemen en vanaf hier een taxi verder naar het winkelcentrum.

Veelgestelde vragen


Hoeveel verschillende shows zijn er?

Er zijn 2 shows, de stardancer en a child's dream welke beide afgewisseld worden

Is deze show echt helemaal gratis

Ja deze show is compleet gratis, hij is gewoon vrij zonder kaartje te bezoeken.

Tickets

Openingstijden Elke avond vanaf 19:00 elk uur
Prijs Gratis
Dichtstbijzijnde metrostation Creek Metro Station (2.27Km)
Taxi Bereken de taxi prijs
Tags
Bezienswaardigheid
Show
Dichtstbijzijnde hotels

Media


Gerelateerde artikelen


2018-11-23

10 gratis dingen om te doen in Dubai

Locatie


In de buurt te vinden


0Km

Festival city mall

Bezienswaardigheid
Gebied
2.52Km

Dubai creek

Natuur
Gebied
2.52Km

Ras Al Khor natuur reservaat

2.52Km

Dhow cruise

3.97Km

Dolfinarium

4.47Km

Glow in the dark Minigolf

Show Bezienswaardigheid
4.51Km

Wafi Light and Sound show

4.75Km

iFly