Wild wadi waterpark

Plezier voor de hele familie

Deel deze pagina:

Wild Wadi Dubai is een van de beste waterparken ter wereld en met het warme weer in Dubai is het elke dag van het jaar een aangenaam uitje. Het waterpark ligt aan de oever van het iconische Burj al arab hotel en heeft hier vanaf het grootste gedeelte van het park ook een prachtig zicht op. Wild Wadi heeft als thema het klassieke Arabische karakter Juha en biedt waterpret voor alle leeftijden.

In het waterpark vind je een golfslagbad waar je heerlijk in kunt dobberen, bij het golfslagbad zijn er reddingsvesten vrij te lenen voor de kinderen maar ook als je even geen zin hebt om te zwemmen en om gewoon rustig rond te drijven.

Naast het golfslagbad zit Juha's Dhow en Lagoon dit is het stuk voor de kleintjes waar deze zich de hele dag kunnen uitleven en kunnen genieten van meerdere glijbanen en water attracties.

Je hoeft je in Wild Wadi geen zorgen te maken over de veiligheid want door het hele waterpark word je in de gaten gehouden door getrainde lifeguards hierdoor is het ook voor ouders een leuke dag uit.

Wil je wat meer actie? stap dan in een van de blaster rides, dit zijn glijbanen waar je in een band eerst om hoog gespoten word om vervolgens weer naar beneden te glijden, dit loopt door het hele park heen en geeft je op meerdere plekken een prachtig uitzicht over de stad en de Burj al arab.
Ook zijn er 2 glijbanen met een grote meer persoons band welke gegarandeerd een thrill geven.

Met de Jumeirah Sceirah kan je helemaal je grenzen opzoeken, deze glijbaan begint op 32 meter hoogte in een afgesloten capsule waar de grond onder je vandaan valt, vervolgens val je tot 80km per uur naar beneden langs de 120 meter lange glijbaan.

Als je hierna wat meer aan ontspanning toe bent bied het park een relaxte lazy river aan waarmee je in een band rustig door het park heen drijft, of probeer eens een voet behandeling bij de dr. fish.

Naast de glijbanen heeft het park ook nog 2 surfsimulators waarmee je met behulp van een instructeur kunt proberen te surfen op een waterstroom met een bodyboard. En natuurlijk zijn er in het park ook meerdere eet en drink gelegenheden te vinden!

Inbegrepen bij de volgende kortingspassen: My Pass UAE

Hoe kom je hier?


Vanuit het centrum van de stad kun je de rode metrolijn naar het metrostation Nakheel nemen en vervolgens bus 88 of bus X28 rechtstreeks naar het park nemen.
Daarnaast is het waterpark het beste te bereiken met een taxi, bij de uitgang van het park staan ook altijd meerdere taxi's te wachten om je na afloop weer terug naar je hotel te brengen.

Tickets vanaf € 60.00

Adres Verenigde Arabische Emiraten
Dubai
Jumeirah Street
Telefoon +971 4 348 4444
Website Klik hier
Openingstijden Dagelijks van 10:00 tot 19:00
Dichtstbijzijnde metrostation Mall of the Emirates Metro Station (2.33Km)
Taxi Bereken de taxi prijs
Tags
Dichtstbijzijnde hotels

Bezoeken met korting


My Pass UAE
De top attracties met hoge kortingen

My Pass UAE

Media


Locatie


In de buurt te vinden


0.36Km

Schildpad rehabilitatie

Bezienswaardigheid
Bar
0.41Km

Burj al arab

0.41Km

Skyview bar

0.70Km

360 bar

0.71Km

Madinat theater

Souk Winkelen
Bezienswaardigheid
0.89Km

Souk madinat

Tour Bezienswaardigheid
0.89Km

Madinat jumeirah abra tour